webshop-jvdict

Een effectieve webshop die converteert

Het laten maken van een webshop verdient de juiste aandacht. Het toepassen van de juiste techniek en design zorgt ervoor dat een website vertrouwd aanvoelt bij bezoekers. Wij bouwen webshops in verschillende Content Management Systemen (CMS). De keuze voor de juiste CMS voor jouw webshop hangt van veel factoren af, waaronder je visie. Uiteindelijk moet er een webshop staan die converteert.

Heb je al een webshop maar moet hij worden geoptimaliseerd om de volgende stap te kunnen zetten? Wij kunnen helpen bij automatiseringsvraagstukken, zoals het koppelen van leveranciers, boekhoudpakketten en ERP-systemen om voorraden bij te houden. Ook kunnen we jouw webshop technisch optimaliseren en updaten met oog op SEO of SEA.

kennismaking-jvdict
1

Kennismaking en behoeftenanalyse

Graag maken we kennis! We zijn benieuwd naar het gezicht achter de organisatie, of de sleutelpersonen binnen de organisatie. We willen onder andere weten wat je wilt uitdragen en wie je wilt bereiken met de website.

ontwerp-jvdict
2

Ontwerp

Wij gaan aan de slag! Wij maken een ontwerp dat aansluit op de organisatie. We ontwerpen dit in de bestaande huisstijl, en als die er niet is of als die opgefrist moet worden doen wij dat ook.

implementeren-jvdict
3

Ontwikkeling en implementatie

Als het ontwerp is afgerond en goedgekeurd,  gaan we de website technisch opbouwen. Wij houden rekening met een SEO-vriendelijke opbouw van de website. We leveren de website steeds in delen op zodat je direct leert werken met de website.

jvdict-elten-startpagina
4

Live en onderhoud

Na het opbouwen van de website gaan we testen. Omdat wij graag kwaliteit leveren gaan we pas live als alles goed staat. Na live gang kan je aan de slag met SEA (online adverteren). Ook kunnen we je website onderhouden zodat hij altijd up-to-date blijft.

Meer weten over onze webshops?

Wij gaan graag met je in gesprek over hoe een webshop jouw business vooruit helpt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ben je opzoek naar zoekmachine optimalisatie (SEO) van jouw webshop? Of geïnteresseerd in het laten bouwen van een webshop? Wij kunnen je hierbij van dienst zijn en verder helpen.

Waarom Jacob van Dam ICT

  • Brede kennis en toch effectief
  • Integrale aanpak
  • ICT die aansluit op jouw organisatie
  • Ontwikkelen van website of webshop
  • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

de Groot Edelgebak

Webshop De Groot Edelgebak

Bekijk meer

de-groot-edelgebak-webshop-jacob-van-dam-ict-1
04:50
5G
de-groot-edelgebak-webshop-jacob-van-dam-ict-2

Boomkwekerij Van IJmeren

Webshop Boomkwekerij Van IJmeren en koppeling WinTree

Bekijk meer

boomkwekerij-van-ijmeren-jvdict-2
04:50
5G
boomkwekerij-van-ijmeren-jvdict-1