Development

Development, ook bekend als web development, is het ontwikkelen van online tools.

Software op maatWebsiteWebshop(API) KoppelingSEO en SEA

jvdict-development

Advies op maat

Denk in mogelijkheden!

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw online doelen. Dat betekent dat we óók oog hebben voor de doelgroep/klanten. Wij zetten een komma waar anderen een punt zetten achter web development, want wij denken met je mee om jouw online tool toekomstbestendig te houden.

Denken in mogelijkheden is de sleutel tot succes. Onze klanten helpen we alleen verder als zij al hun wensen uitspreken. Vaak zijn er weinig technische beperkingen in ons werk. Of het nu gaat om websites, webshops, webapplicaties, (API) koppelingen tussen systemen of het machinepark of een op maat gemaakte automatiseringstool, niets is te gek bedacht!

website-jvdict

Websites

Wij ontwikkelen websites voor diverse klanten in verschillende Content Management Systemen (CMS). Een veelgebruikt CMS is WordPress, maar ook kan een website met het Laravel Framework worden ontwikkeld. In het verleden hebben we veel in ForkCMS ontwikkeld. De keuze voor een CMS wordt gemaakt op basis van toekomstige wensen en ondersteuning, zodat jij zorgeloos met jouw website online kunt.

Kom meer te weten over websites

webshop-jvdict

Webshops

Wil je een webshop die conveteert? Wij ontwikkelen snelle en betrouwbare webshops met o.a. ShopWare, PrestaShop, WooCommerce.

Kom meer te weten over webshops

software-op-maat-jvdict

Software op maat

Een slim stuk software dat bijdraagt aan de productiviteit van jouw bedrijf en dat daarbij ook gekoppeld is aan leveranciers, machines of andere belangrijke partijen. Of die ene ingewikkelde Excel die beter in op maat software gebouwd kan worden. Dat soort software bouwen wij in een webapplicatie. Ook wel webapps genoemd.

Kom meer te weten over maatwerk software

api-en-koppeling-jvdict

API’s en Koppelingen

Automatiseren door koppelingen te leggen tussen systemen. Wij kunnen één of meerdere koppelingen leggen om data uit te wisselen en te verrijken zodat er bruikbare data ontstaat.

Kom meer te weten over (API) koppelingen

Bernd van Dam

Meer informatie?

Bernd van Dam kan je meer vertellen over Development. Neem contact met hem op voor meer informatie.

06 53 23 69 27 bernd@jvdict.nl

Advies op maat